CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Every time we remember to say "thank you", we experience nothing less than heaven on earth. 



Let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom.


bukannye susah pn kan nk ucap terima kasih ? 
tapi kenapa ada sstengah 0rg yg susah sangat
nk sebut "terima kasih" atau paling senang,
jz say "thanks"..
tak panjang pn perkataan tu..
dan tak ambik mse smpai 5 saat pn tuk diucapkan..


sometimes, jz wit 0ne word, kte dah b0le buat 0rg 
rs sng hati dengan kte..
ni tak, bile dah dpt s0mething yg diperlukan
dengan lagak selambe badaknye
b0le bla dengan senang hati die je..
eii..sakitnye la hati kalau kena cmtu..
0rg cmtu,mmg dah TAK PERLU di tol0ng lagi..
tapi...kalau t0long 0rg tu hati mesti la kena IKHLAS..
kan3??

pendek je kan??
lagi satu..nk ucap "terima kasih" ni,
b0le dilakukan dengan pelbagai care..
kalau rs malu nk kuarkan suare tu..
bagi je la n0te cm at tepi tu ha..
at least, kite ade la jgk ucap terima kasih
atas bantuan atau ape2 je yg tlh diberikan
kepada kite...


s0...after diz..jangan la beratkan mulut tu 
tuk ucapkan TERIMA KASIH...


kpd sume kwn2 dya...
dya nak ucapkan TERIMA KASIH SANGAT2
sbb sudi jd SAHABAT dya..
since dya msuk SEKOLAH AGAMA MENENGAH TINGGI SULTAN HISAMUDDIN
sampai la skang ni dya da kuar dr sk0la tu..
dya harap persahabatan kite takkan terputus 
walau kemana pn kite sume pegy..


MAISARAH TERMIZI
NADIA FARHANA AHMAD KAMIL
NUR NABILAH RAMLI
NORIANA MOHEYER
UMMU NADIA ASMOIN
ANIS SYUHADA AZIZAN
SITI NOR SARAH HANIPAH


ONIGIRI CREW TETAP AKAN WUJUD DLM HATI DYA..^^
se nk nangis plak..huhu..





0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...