CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Nak bEnti kEje..

hye! memang dah lama dya tak update blog ni..yela,kan keje..cane nak update pn..di saat sume orang tengah bizi2 packing barang tuk msuk U,dya masih lg rlex duk umah,pgy keje,balik lewat malam..nak wat cane..nasib tak menyebelahi lah pulak kali ni..dya tak dapat intake pertama ni..tggu keputusan rayuan..kalau dapat,Alhamdulillah..kalau tak dapat,takpe lah..dya masuk private u je..hurm..cam tak kena lah pulak entry ni dgn tajuk post tu..sbna'y dya memang nak benti keje..dya dah tak tahan nak keje lg..kalau setakat penat tu,dya dah bese tapi dya tak tahan dengan kerenah customer yang kadang kadang buat hati ni bengang je..ada sorang customer tu,agk tue la kan..dy kata,dy ada order teh tarik tapi tak sampai..masalahnye mana ada dy order bnd tu..pstu nak marah2 plak..lagi sorang plak,orang kilang..dy kata dy order bihun goreng,tapi ble tengok dalam bil order tu,takde pn bihun goreng..hey,tak ke bengang ada customer cmtu? tapi yela,nama pn keje kan? mesti la bnyk kerenah pelanggannye..yang lagi trok mgkn ada la kot kn? sna'y dya nak benti akhir bulan mei ni..tapi taktau la jadi ke tak..juz wait n see..=)

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...