CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

mystory..

sejak masuk U, dya jarang ada masa nak update cerpen dya..dah lama sangat terbengkalai..idea tu memang dah ada tapi nak mencari masa tu sangatlah susah..mana taknya, setiap hari mesti ada Lab Report yang nak kena hantar..huhu..penat meyh..dalam simpanan dya sekarang ni, ada dua cerita yang dya tengah nak siapkan..yang pertama, tajuknya Gadis Lavender..maksud disebalik tajuk ni? dya pun tak pasti..sebenarnya, dya minat bunga lavender sebab dia wangi..hehe..insya Allah kalau ada rezekinya, dya nak letak dalam blog ni..tapi tak tau lah nak letak ke tak sebenarnya..hehe..ceritanya macam akan jadi panjang je..penat ni nak kena perah otak..

okay, cerita kedua tajuknya Ceritara Hati..yang ni mungkin dya tak kan masukkan dalam blog sebab sangat privasi..orang-orang tertentu je yang boleh baca..tapi kalau nak diikutkan, yang ni lebih kepada bentuk diari tapi dalam konteks yang berbeza..mungkin kalau dya nak letak dalam ni, dya akan edit 50% kot..means not the exact story..huhu..

ha..! nak gtau ni..hari tu masa dya pergi Tesco, dya nampak ada kasut ni sangat cantik..actually, dah lama dya usha kasut ni..memang suka..tapi umi dya tak bagi beli kasut lagi sebab dah banyak sangat kasut..hehe..ala, beli bukannya tak pakai..pakai je..banyak kali tau..tapi sebab banyak kali tu lah, dya jadi cepat bosan..hehe..tapi tak pe, dya nak beli jugak..dan esok adalah harinya..harap-harap masih ada saiz n ada stok..kalau takde, oh, sungguh kecewa hati ini..i really love that shoe..i want it damn much!

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...