CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

HariPembedahan

jom main bedahbedah nak tak..??hehe...ingat bedah ni benda permainan ke? tapi kalau dah namanya experiment, memang terasa macam mainan..hehe..actually, dah lama dah kitorang wat experiment bedah ni..bedah tikus je..tikus putih yang kecik tu...kali ni kira kali kedua la dya membedah tikus..first masa form5 dulu..tapi skop experiment ni pun taklah beza sangat..benda sama jugak..nak tengok organ dalaman haiwan tu..tapi yang kali ni terasa lebih mencabar sebab naknak pulak time buat experiment ni dya tengah taksihat sangat...macam nak demam je rasanya time tu..tapi tahankan jugak..
masa awal2 tu, boleh lah dya bedah..mula dari potong kulit tikus sampai nak keluarkan kidney dia, dya yang buat dengan bantuan members group dya..tapi bila dah sampai nak keluarkan jantung, dya dah takboleh tahan lagi..air mata dah menunggu masa nak keluar je..isi2 perut pun dah sampai kat tekak untuk memuntahkan dirinya..huhu..okay, dya surrender..takmampu dah...kawan2 dya cakap, muka dya time tu dah merah..haha..yela,isi perut nak terkeluar beb..busuk dia takpayah cakap lahh...busuk gila abis lahh!! naknak pulak takpakai mask..pelik jugak bila kitorang takyah pakai benda tu..even masa sekolah dulu pun, pakai lah jugak..

small intestine, large intestine, liver


organ2 Cik T yang telah selamat dikeluarkan dan dimasukkan ke dalam Formalin untuk diawet..

sesi potong kepala untuk keluarkan otak


balang Cik T

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...