CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

SAYABOSANDAH...

Assalamualaikum kawankawan..huhu..hey,kebosanan melanda dya la..apa nak buat ni..?? mana tak nye, balikbalik buku jugak yang dihadap..*bukan nak tunjuk rajin okayy..tapi kenyataan..
rasa macam nak muntah dah tengok kertas tu..semuanya garagara kena repeat exam..tu la,sapa suruh dpt F..haha..so, pagi tadi dah repeat..soalan pun taklah susah mana..tapi taktau lah nanti dapat gred apa..kalau F jgk,haih..taktau nak cakap apa dahh..workharder la after this..nak taknak,kena jugak..final exam is around the corner meyh..takleh mainmain dah..*yelatukan..hehe

sekarang ni, ada dua assignment yang sedang menunggu giliran untuk disiapkan..bosan jugak bila tiaptiap hari kena menghadap hurufhuruf kat lappy ni..haih..==' tapi tu la namanya kehidupan pelajar U kan? mana ada yang relax..nasib badan lah..

menurut kajian, bidang Farmasi adalah bidang yang paling tough kalau nak dibandingkan dengan bidang2 lain such as medic yang selama ni orang fikir sangatlah susah..siyes ni,taktipu punya..okay,memang nasib badan..

*NakTukarKosBoleh..???

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...