CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

mase mumule dapat jadual,i'm sooo happy! yela,kelas da nak mule la katekan..tapi kegembiraan tersebut telah dicalarkan..dengan sering berlakunye pertukaran jadual..waaahhhh..memang sangat sangat tension beb..baru nak comfort dengan jadual yang dah dapat,die tukar jadual lagi..hey,universiti ape ni?tak tau lah pula jike U yg lain pn same jgk..tapi mcm tak je..huh..lepas ni memang kami para pelajar DPH berharap agar tak berlaku lagi pertukaran jadual..=,=" *amiiin!!!!

such a boring day! hehe..pndai2 je kan..taklah boring sgt..kls pn sampai kul5 je..okayylah tu..diz morning, physiology class @A0702..raaaaaaaaaaaaamaaaiiiiiiiiii SANGAT SANGAT! dah la kelas tu 'besar' nye ya amat..student plak 60 orang..perghh..wa cakap sama lu la der..sempitt! terpakselah kami bersempit-sempitan di dalam kelas tersebut..nseb baik sejam je..dya dpt port BAIKK PUNYEEE..bwh aircond..sejukkk je rase..hehe..untunglahh duk bwh aircond..orang lain ade yang kate panas lagi..huhuu..nx class kul4 - 5..INTRODUCTION TO PHARMACY..wahhh..quit interesting ryte?i hope so lahh..huhu..ok,c u nx tym! ^^

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...