CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

takpernah dya bayangkan keadaan akan jadi seteruk ni..dan dya takpernah bayangkan benda camni akan berlaku dalam hidup dya..segalanya bermula bila dya tulis nama untuk penyertaan dalam group GLEE..dancing and singing competition..dya sendiri taktau nape dya tulis nama dya..lepas beberapa hari latihan, dya amik keputusan tuk tarik diri dari group tu..sebenarnya ayah dya tau dya masuk benda tu..*dya yang gtau..
dan ayah dya cakap, cuba cari aktiviti lain yang lebih sopan dan halal..okayy,dya terima nasihat ayah tu..dan itu jugak la alasan yang dya bagi kat group glee tu..tapi apa yang berlaku sekarang ni,diorang seolah olah taknak faham apa masalah dya..setiap hari akan suruh dya join balik group tu..dya taktau nak kena ulang berapa ribu kali baru diorang nak faham..dan setelah minx pendapat kawankawan dya,diorang sume kata,better takyah masuk glee tu..hmm..dya tau jugak,geng glee tu sume bengang n marah dengan dya..tapi dya takley nak wat apa..hak diorang..nak benci ke,menyampah ke,sukaty diorang lahh..malas nak amik port..sampai la hari ni,bila diorang lagi sekali paksa dya masuk glee dengan menggunakan abang angkat dya,dya terus tak bercakap langsung dengan diorang..termasuk abang dya..dya tau dia taksalah,tugas dia cuma menyampaikan mesej tapi dya tetap takboleh terima apa yang dia buat sebab dya dah cerita semua benda kat dia..dan sepatutnya dia boleh bagitau geng glee tu sebab dya tarik diri..takperlu dah nak paksa2 orang ni..hmm..sok ada potluck..kalau ikutkan hati,memang taknak join pun potluck tu..tapi sampai bila dya nak larikan diri dari diorang kan? 3 tahun dya akan sekelas dengan diorang sume..dan dalam masa 3 tahun tu,dya taktau apa yang akan terjadi..mungkin lebih teruk?atau lebih bahagia?hmm..wallahua'lam..kita hanya perlu tunggu dan lihat..kita merancang,tapi hanya Allah yang layak untuk menentukan segalanya dan mengetahui apa yang terbaik untuk hamba2nya.. :')

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...