CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget


motif??hehe..i think i've just falling in love with my bestfriend..ouh,should i say this..??
hehe..i just love this song actually..dun get wrong okayy..huhu..
just enjoy with the catchy music..^^

video

hye..sebenarnya dya dah lama nak buat video ni..tapi baru hari ni tercapai hasrat hati tu..but i'm not sure whether the song i used in this video is suitable or not..it just look like i will go far away from all my friends and thats why i make this video..but is it true..??oh, i don't know..just watch the video and if u have any suggestion, u can leave the comment..the theme song i used is Sebiru Hari Ini..it's a cute song, touch deeply in my heart since the first time i heard to the song.. it gives a lot of meaning..i just love this song..and i hope u will love it too..!! but, i wanna say sorry coz there are a few pictures that i've took from y'all albums without permission..hehe..hope u enjoy it..!! have a good day everyday and fill up ur day with ur cutey smile..!! ^^


credit to my bestfriend, Maisarah Termizi for dedicated this motivation nasyid to me..

Hari ni hari yang paling sedih dalam hidup dya..dya terpaksa melepaskan seseorang..yang mungkin memang dya sayang..tapi keadaan tak memihak pada hubungan kami..semuanya berlaku mendadak..tapi dya terima dengan hati terbuka..dya redha dengan semua ni..walau apapun yang berlaku, dya tetap kena teruskan hidup..kan..??setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan yang menunggu giliran untuk mengambil tempat pertemuan tadi..

dya akan cuba gembira macam biasa..walaupun mungkin susah..tapi usaha kan tangga kejayaan..betul tak..??huhu..dya ada ramai kawan yang akan support dya dari belakang,depan,tepi kanan kiri,atas dan bawah..dan yang paling penting, dya masih ada Allah untuk jadi tempat dya mengadu..dya ni pun bukanlah baik mana..tapi insya Allah..Allah Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Thanks a lot to my beloved friends @ OC..Maisarah Termizi and Nadia Farhana especially.. :')

jom main bedahbedah nak tak..??hehe...ingat bedah ni benda permainan ke? tapi kalau dah namanya experiment, memang terasa macam mainan..hehe..actually, dah lama dah kitorang wat experiment bedah ni..bedah tikus je..tikus putih yang kecik tu...kali ni kira kali kedua la dya membedah tikus..first masa form5 dulu..tapi skop experiment ni pun taklah beza sangat..benda sama jugak..nak tengok organ dalaman haiwan tu..tapi yang kali ni terasa lebih mencabar sebab naknak pulak time buat experiment ni dya tengah taksihat sangat...macam nak demam je rasanya time tu..tapi tahankan jugak..
masa awal2 tu, boleh lah dya bedah..mula dari potong kulit tikus sampai nak keluarkan kidney dia, dya yang buat dengan bantuan members group dya..tapi bila dah sampai nak keluarkan jantung, dya dah takboleh tahan lagi..air mata dah menunggu masa nak keluar je..isi2 perut pun dah sampai kat tekak untuk memuntahkan dirinya..huhu..okay, dya surrender..takmampu dah...kawan2 dya cakap, muka dya time tu dah merah..haha..yela,isi perut nak terkeluar beb..busuk dia takpayah cakap lahh...busuk gila abis lahh!! naknak pulak takpakai mask..pelik jugak bila kitorang takyah pakai benda tu..even masa sekolah dulu pun, pakai lah jugak..

small intestine, large intestine, liver


organ2 Cik T yang telah selamat dikeluarkan dan dimasukkan ke dalam Formalin untuk diawet..

sesi potong kepala untuk keluarkan otak


balang Cik T

NoTitle

BERUSAHA MENYAMBUNG PENULISAN YANG TERGENDALA AKIBAT MASALAH TEKNIKAL YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN..


*WISHMEBESTOFLUCKYEAH..!!

Assalamualaikum kawankawan..huhu..hey,kebosanan melanda dya la..apa nak buat ni..?? mana tak nye, balikbalik buku jugak yang dihadap..*bukan nak tunjuk rajin okayy..tapi kenyataan..
rasa macam nak muntah dah tengok kertas tu..semuanya garagara kena repeat exam..tu la,sapa suruh dpt F..haha..so, pagi tadi dah repeat..soalan pun taklah susah mana..tapi taktau lah nanti dapat gred apa..kalau F jgk,haih..taktau nak cakap apa dahh..workharder la after this..nak taknak,kena jugak..final exam is around the corner meyh..takleh mainmain dah..*yelatukan..hehe

sekarang ni, ada dua assignment yang sedang menunggu giliran untuk disiapkan..bosan jugak bila tiaptiap hari kena menghadap hurufhuruf kat lappy ni..haih..==' tapi tu la namanya kehidupan pelajar U kan? mana ada yang relax..nasib badan lah..

menurut kajian, bidang Farmasi adalah bidang yang paling tough kalau nak dibandingkan dengan bidang2 lain such as medic yang selama ni orang fikir sangatlah susah..siyes ni,taktipu punya..okay,memang nasib badan..

*NakTukarKosBoleh..???

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...