CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

B.O.S.A.N

OK, SAYA BOSAN.. tau, dah pagi tapi mata taknak lelap pulak..nak baca blog orang, dah bosan..nak ber'fb' bosan lah memang..tak dapat dinafikan dah..makan? dah makan dah tadi..Alhamdulillah, kenyang..hehe..ni la nasib bila cuti sem bermula..detik2 kebosanan telah pun melanda..taktau nak buat apa kat rumah sorang2 nanti..tapi dah cakap dengan umi, nak keje dengan umi..jadi assistant umi je..tolong taip2 surat ke, apa2 je lah kan..umi cam ok je..sehari 15hengget..ok la kn? melampau tak? hehe..tapi...sebelum dya tawarkan diri nak keje dengan umi tu, dya dah cakap dulu nak keje at kedai kitorang tu je tapi cam malas lah pulak..lagi bosan keje at kedai..dan takmungkin ayah akan suh dya keje sebab time akak cuti sem hari tu takde pulak ayah suh akak keje..sangat melampau kalau tetibe den pulak yang kene keje..oh tidakk..saya takkan biarkan perkara tu berlaku..no way!! saya taknak..hehe..kalau keje dengan umi, at least ada aircond..at kedai takde..pastu, kalau tak cukup guru, dya boleh jadi guru ganti..hehe...dunno lah which one..but i hope that i can do smethg..yeah..really need it..ok, time to sleep..*i will try..=.= daa....gudnyte..salam~~

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...