CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Hari Graduasi kita..
                                       


Gembira bila kita menang kelas tercantik..huhu..hasil keje keras masing2 kan..

awek cun 5 Naim..dr kiri, nad, zaty, mira..rindu korang..=)


7 orang hero kelas..poyo je lebih! haha..

group chemistry, biology n physics..huhu..kita menang ke tak ek?

Kenangan paling best dengan korang walaupun tak semua join..



wahh!! aku rindu korang sangat2 lahh..bila la kita bole gathering lagi ek..masing2 dah ada hala tuju..jauh2 plak tu korang pegi..aku jugak yang kat shah alam tu je..huhu..anyway, aku doakan semua kawan2 aku terus berusaha untuk berjaya..jangan berhenti setakat diploma..kalau boleh, sambung terus sampai master..jumpa korang bila masing2 dah ada anak nanti..haha..doakan  aku jugak supaya aku dapat teruskan dalam bidang farmasi ni..kalau sakit, tak yah lah jauh2 gy farmasi orang lain..pegi farmasi aku je..hehe..^^

Lots of Love..faradila...   


0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...