CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Jenis-jenis Ngilu

Salam sayang tuk semua..hehe..hari ni dya nak cakap sal ngilu..dya sebetulnya tak lah tau banyak mana jenis ngilu yang ada kat dunia ni..dya cuma tau dua je..nak tau ke?okay, ni dua jenis ngilu..

1) ngilu bila besi bergesel..bergesel dengan semua benda..kat lantai, batu n mana2 je lah..time tu meremang2 bulu2 roma ni..bulu ketiak dengan bulu hidung pun terikut2 menari zapin sekali..kalau ada orang lain yang buat, memang rasa macam nak bagi penampo free kat dia..lagi pulak bila kita dah suruh berhrnti, lagi galak dia kenakan kita..ish, memang cam sakai..dya dapat rasa perasaannya sebab dya tergolong jugak dengan jenis ngilu yang ni..

2) ha, yang ni lawak..ngilu bila nampak orang gosok gigi..hahahaha...first time pulak dengar ada orang ngilu camni..tapi bukan orang lain pun..akak dya sendiri..dia ni memang takboleh nampak orang gosok gigi..kalau ada kat tv, mula lah dia meremang..haha..suka gelakkan dia..pernah kitorang tanya, habis cane kalau dia yang gosok gigi,tak ngilu ke? dia kata, tak..tapi tu kalau tak tengok cermin..means kalau tengok cermin, ngilu jugak lah..haha..ciannya dia..

3) eh, ada yang ketiga..hehe..ngilu bila gigi bergesel..ni terjadi bila orang yang tengah tido tu, gigi dia bergesel..urgh, time tu rasa nak tutup mulut dia bagi jangan bergesel lagi..sakit kot rasa..

okay, tu je lah yang dapat disenaraikan..hehe..tapi ada jugak orang yang takde rasa ngilu ni..maksudnya yang disenaraikan kat atas ni la..hehe..k, daa...^^

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...