CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

TO MUCH ASSIGNMENT TO BE SUBMITTED! tapi dah setel dua assignment..lega lah jugak rasa hati ni..tinggal lagi tiga yang tengah tunggu giliran untuk disiapkan..bukan tak nak siapkan awal2 tapi takde idea nak tulis apa..hehe..tau pun stress tapi tak reti2 nak buat awal2..pape tah kan?pemalas tol..*saya lah tu orangnya.

next week is study week..harus study rajin2 ni..nanti tak lah terkejar2 sangat tuk dapat pointer tinggi time nak final nanti..baik ada back up sekarang..kan3?hehe..saya tak nak ada yang gagal walaupun saya tau subjek sem ni agak tough..ada 7 subjek..
*Pharmacology
*Alternative Medicine
*Public Health
*Pharmacy Practice 1
*Organic Chemistry
*Pharmaceutical Calculation
*Communication Skills for Medical Students

ha..!banyak kan? tujuh...waaa....pecah otak camni..(ok,tipu..)
ok la, nak gy buat assignment dulu..daa~~

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...