CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Assalamualaikum..actually, time dya tulis post ni, dah lebih 100 hari pn..tapi baru berkesempatan nak tulis sekarang..erm, ape ye yang 100 hari tu? sebenarnya itu bilangan hari arwah nenek dya kembali ke Rahmatullah..arwah nenek pergi pada 15 Jun 2012..

dya ingat lagi, sebelum dya balik Shah Alam, dya ade pesan kat nenek, jaga kesihatan, jaga diri n tunggu dya balik..selalunye petang Jumaat dya dah balik rumah tapi minggu tu dya takdapat nak balik sebab nak fokus tuk final exam 18hb tu..ttibe jam 10 malam umi call..umi ckp nenek dah nazak..dya terkejut sgt2!tapi takde sape yg bole amik dya n akk kat Shah Alam..air mata plak laju je mengalir..around pukul 11 cmtu, umi kol lagi..dan..sesungguhnya Allah lebih menyayangi arwah nenek..walaupun kitorang sgt sayangkan arwah, tapi apekan daye..mane boleh tolak ketentuan takdir..dan walaupun dya suruh arwah nenek tunggu dya balik, semua tu takkan jadi kenyataan tanpa izin Allah.. :')

sekarang ni, hanya doa dan bacaan ayat suci Al-Quran dari kami yang diharapkan dapat membantu arwah nenek kat alam sana..we miss you so much, nek..angah masih rindu nak manje2 dgn nenek..angah rindu nak rasa urutan nenek bila angah demam..nek, angah doakan nenek bahagia di sisi Allah..angah janji, angah akan belajar pandai2 macam yg nenek suruh..

i love u so much..

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...