CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

From 22 to 8

Assalamualaikum..hari ni dan sepanjang tiga hari yang lepas adalah hari yang paling memenatkan untuk den n akk den..hal ini kerana, kitorg diarahkan pindah oleh owner umah tgkt 22 tu..yang membengangkan hati, dia kata kena keluar sebelum 30hb November 2012..means hari ni la, Jumaat..dia gitau pulak hari Selasa, 27hb hari tu..hamboii..sukehati paru2 dia je nak buat cmtu..ingat kitorg duk umah tu memang untuk main pindah2 je ke? sebab dah sibuk sgt dgn urusan pindah ni, terpaksa la dya ponteng kelas semalam..haih..rugi2..


so..sekarang ni dah masuk umah baru..nasib baik kat umah agent ni ade kosong..kalau tak, tak tau la nak pindah mana..apa la nasib dapat owner cmtu..sabar je la..tapi tu la, sebelum ni duk umah tu dua org je dgn akk..bilik pn kitorg berdua jugak..ni dah kena kongsi dgn orang lain..sumpah tak suka sebenarnye..tapi tu la, ni je yg ade..nak cari umah baru bukan senang..nak2 plak kat area shah alam ni..sewa sume mahal2..kalau ade kereta tak pe la jugak kn..tak kisah la dapat umah jauh2 pn..tapi rasanya kalau dah ade kereta, tak duduk shah alam da..for sure kena berulang dari umah kat telok tu..hallamak, memang kejauhan la..ah, berangan je nak kereta bagai..lesen pun tak dapat lagi..hihi..kantoi dah tau..

harap2nye, everything will gonna be fine..hubungan dgn housemates baru ni pun harap berjalan lancar la..tapi tetap jugak nak cari  umah lain..hihi..pray for me!! :D

0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...