CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Happy Ending 2012






salam alaik..ok, this will be the last post for this year..yeah, only 2 hours left to be the end of 2012 then 2013 will come..dalam tempoh sepanjang setahun ni, dah banyak benda yang terjadi..suka, duka, gembira, sedih..tapi Ahamdulillah, semuanya dapat dilalui dengan tenang..antara kisah2 yang terjadi sepanjang 2012 ni dapatlah dirumuskan seperti dibawah..*eceh, nak ayat karangan je..hehe

suka dan gembira : dapat anak buah baru..nama dia Muhammad Faiq Zaqwan bin Yazid..tomey sangat2..bulat gile pipi dia..rasa macam nak gigit2 je..
happy family with cute baby faiq..

2- dapat abang ipar baru..yang ni diorang baru je kawin hari tu..

happily ever after my dear kekka..;) *bilo turn den nak sampai..berangan..haha

3- pergi Cameron Highlands dengan kawan2 kelas tuk aktiviti Communication Skills..best sangat2..untung time kitorang datang tu, ade majlis kawin..so, dapatlah jugak kenal budaya orang asli kat sana n main dengan budak2 kat sana..paling best dapat main galah panjang..haha..asyik kalah je..ok, dah lama tak main kan..dats y kalah..*ayat cover* dan paling best jugak, budak2 tu bawak kitorang naik bukit untuk tengok sungai yang bertingkat2 tu..memang mencabar kesabaran betol..naik senang, turun susah..tapi..tetap best.. 
my very sweethoneysugarcane friends..hehe..

4- hang out dengan OC!!!!yang ni paling indah dalam kenangan aku..miss them so much..wish to meet them again next year..^_______^
comel kan diorang? happy go lucky + hyperactive sumenye..
kalau nak diikutkan, banyak lagi kenangan2 manis tapi den tak mampu nak ingat sume..teruk betol..salu kenangan manis la yang paling diingat..hoho..

sedih dan duka : kehilangan nenek yang paling disayangi..15/6/2012..yang paling membuatkan air mata aku habis kering..kisah ni aku dah pernah cite dekat entry ni..(boleh bukak..jgn segan..) sedangkan sampai sekarang pun kalau aku tengah sakit, mesti aku akan ingat nenek n automatically my tears will run heavily..

2- pointer naik sikit je..haha..eh, kata sedih, ni bole plak gelak..huhu..tah, tapi memang sedih pun..tapi sekurang2nye takde la sampai failed..sume lulus dengan jayanya..so, pointer sem ni la kena naik..dah ade orang janji nak bagi hadiah kalau pointer naik..hehe..

tahun 2012 jugak membuktikan yg aku banyak shopping..sume benda aku nak beli..baju, beg, kasut, tudung..wahh..so heaven..haha..tak padan dengan nama student tu..

so sekarang ni tengah final exam..so far so good kot sume paper..hoho..but have another two papers to go..tapi boleh sibuk mengupdate blog lagi kn..takpe, korban masa jap..hehe..
2013 akan membuatkan umur saya meningkat..ye, meningkat..19 ke 20..tapi waina kata, jgn nak perasan sangat..sebulan pun tak sampai lagi den masuk 19..haha..takpo lah, means masih mude, kecik dan comel..ahakkzz..!!haha..
 well, nak masuk tahun baru mesti sume orang ada azam baru..azam tahun ni pun rasanya ada lagi kot yang tak tercapai..so, kita forwardkan je la ke tahun depan..hehe..sakai je kn..tak patut betol..azam 2013 yang paling utama adalah aku nak jadi yang lebih baik dari sekarang..rasa macam sekarang ni aku dah terlalu jahat..huhuhu..*sedih..* next, nak istiqamah kumpul duit..taknak boros dah..," (tolong percaya)..seterusnya...nak habiskan sem 4 dengan jayanya pastu sem 5 pegi praktikal n buat sehabis baik..oh, lupa lagi satu azam..habiskan kelas memandu..taktahan den asyik kena perli je dengan adik..geram betol..yeay..banyaknye azam aku..haha..*bahagia

Happy Ending 2012

2 Comments:

  1. Deanna Aris said...
    gud luck untuk sem 4 yea..moga dapat 4.0 :)
    Kisah Saya & Shaklee
  2. dyanissa said...
    haha..tak mmpu deh..sekarang pun cukup2 makan je..=p

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...