CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

sometimes I need someone to listen to my problems..but sometimes I just need myself to solve the problems..



Assalamualaikum..hmm..malam ni agak suram sikit dya rasa..semuanya bermula bila dia dah mula nak salah faham dengan dya..tadi, dya im dengan kawan (laki)..kawan dia jugak..bukanlah pasal apa pun ktorang im..just i'm listening to his problem..is it wrong for me to do like that? dya cuma nak jalankan tanggungjawab as a friend..tak lebih dari tu..dya masih sedar kedudukan diri dya..dya takkan nak melampaui batas..dya tau, dya tak boleh nak  puaskan hati semua orang tapi dya masih ada hak sebagai seorang kawan yang nak bantu kawan dia sendiri..dya tak kejam tuk biarkan orang tu sorang2! even dia dah cerita masalah dia kat orang lain, sometyms he needs another opinion..kan??

ok, dia sendiri pernah cakap kat dya yang kawan2 dia (especially girl) akan cerita masalah diorang kat dia sejak sekolah lagi...fine, dya faham kalau dia nak tolong setel masalah kawan2 dia..tapi dya mintak dia pun faham jugak keadaan dya..dya tak pernah terfikir untuk rasa jelez bila kawan2 dia luah masalah kat dia sebab dya tau dia memang sorang kawan yang baik..but please..do understand me too..hmm...

Bertunang..Engaged..betul ke ni satu pilihan yang tepat untuk melangkah ke fasa seterusnya? kalau ikut perancangan, insya Allah lagi dua atau tiga tahun..means after selesai diploma..harap dipanjangkan jodoh kami...tapi tak cepat sangat ke? haha..bila fikir balik, serious ke aku ni? kerja gila tak agak-agak? tapi kalau dah ready, ok je kan? yang penting, cukup serba serbi..hihi..ish, tak tau la apa yang tak kena dengan dya ni..tak kan berjangkit mood kahwin kakak sedara kot? hahaha...=p

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...