CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Assalamualaikum..actually, time dya tulis post ni, dah lebih 100 hari pn..tapi baru berkesempatan nak tulis sekarang..erm, ape ye yang 100 hari tu? sebenarnya itu bilangan hari arwah nenek dya kembali ke Rahmatullah..arwah nenek pergi pada 15 Jun 2012..

dya ingat lagi, sebelum dya balik Shah Alam, dya ade pesan kat nenek, jaga kesihatan, jaga diri n tunggu dya balik..selalunye petang Jumaat dya dah balik rumah tapi minggu tu dya takdapat nak balik sebab nak fokus tuk final exam 18hb tu..ttibe jam 10 malam umi call..umi ckp nenek dah nazak..dya terkejut sgt2!tapi takde sape yg bole amik dya n akk kat Shah Alam..air mata plak laju je mengalir..around pukul 11 cmtu, umi kol lagi..dan..sesungguhnya Allah lebih menyayangi arwah nenek..walaupun kitorang sgt sayangkan arwah, tapi apekan daye..mane boleh tolak ketentuan takdir..dan walaupun dya suruh arwah nenek tunggu dya balik, semua tu takkan jadi kenyataan tanpa izin Allah.. :')

sekarang ni, hanya doa dan bacaan ayat suci Al-Quran dari kami yang diharapkan dapat membantu arwah nenek kat alam sana..we miss you so much, nek..angah masih rindu nak manje2 dgn nenek..angah rindu nak rasa urutan nenek bila angah demam..nek, angah doakan nenek bahagia di sisi Allah..angah janji, angah akan belajar pandai2 macam yg nenek suruh..

i love u so much..

hye sayangss..dah lame tak jumpa kn?rindu sangat2 tau..bukan taknak jumpa,tapi masa tak bagi la..nak wat cane?eh,dah macam org bercinta je bunyik die kn..hehe..dya nak bagitau, dya dah masuk sem baru..sem 3..means tahun 2..result sem lepas boleh tahan la..Alhamdulillah takde failed..=D

sem 3 ni, kitorang belajar kat bangunan baru..best tu memang lah best tapi sejuk die menusuk kalbu meyh..tak menahan den tiap2 hari camtu..

subjek tuk sem ni tough la jugak..makin susah tu sememangnye lah kan..kalau nak senang jugak baik gy tadika je..konpom2 dapat straight A's..haha..dan macam sem yg sebelumnye, sem ni ade 7 subjek jugak..
- Pharmacology for Antiinfective and Chemotherapy
- Pharmaceutical Analysis
- Pharmacy Practices II
- Biochemistry
- Introduction to Pharmaceutical Technology
- English for General Purpose
- Malaysian Studies

sesungguhnye semua ade perkataan Pharmacy..gerun tau tak? sampai konpius chapter..nama nak dekat je..oleh itu, dya dah tanamkan azam tuk sem ni, taknak main2 dah..kire dah tahap kritikal sekarang ni..kalau main2 jugak,memang kena pancung ngan ayah kot..hihi..saya WAJIB mengUPGRADEkan pointer saya..wajib dah tu, bukan harus lagi..semoga berjaya to myself n all my friends..^__________________^

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...