CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

salam..ok, memang dah berzaman aku biar blog ni bersawang..bosan tak bagi alasan sibuk memanjang?haha..that's the reality that i can't deny..huhu..so, sekarang nak update pasal dinner hari tu..yg bertarikh 10 Jun 2013..ha..dah lame kan? yang penting masih dalam bulan Jun..ngeh3..dinner tu bertujuan untuk meraikan para senior yg akan graduate nanti..nak kata gempak malam tu, boleh tahan la..lecturer semua sporting gile kottt...nasiblah dapat lecturer ramai foreigner especially from India, maka pada malam itu, jd majlis tari menari juga lah bagi mereka..haha..gamat habis! oh, lupa nak gitau tempatnya kat mana..kitorang buat dinner ni kat Shah Alam Convention Center (SACC) je..bkn SACC Mall ea..makanan yg diorang hidang pun best la..sedap..nasi die terbaik..tapi aku taktau tu nasi ape..nak kata nasi putih, macam lain..entoh lerr..pastu ade seafood lasagna..yg ni memang terbaik..dah la memang feberet aku..heheheh..menu lain, mashed potato tapi aku tak rasa lah pulak..haih, rasa cam rugi pn ade..huhu..the, lauk kambing tpi aku taktau die masak ape..lupa nak tengok dalam menu book..pastu ade lauk ayam, mcm masak kicap pun ade..haha..then sayur campur (mungkin)..

malam tu memang ade banyak sgt persembahan..mostly dancing..haih, i don't know why they really love dancing..dah takde benda lain ke nak buat? memang la tujuan die nak menunjukkan budaya yg ada dalam Malaysia ni..tapi memang tu je ke yg ade? hmm..aktiviti lain, singing, modelling between students n lecturers, lucky draw..hoyeahh..mengapakah sy tidak pernah menjadi salah seorang yg bertuah untuk lucky draw tu..nombor nak dekat kena dah,sekali orang lain yg dapat..lahai..dah namanye pn lucky draw kn?haha..

emm..dah nama pun dinner, maka masing2 duk melaram la kan? masa ni lah nak tunjuk kecantikkan dan ke'vogeu'kan baju masing2..haha..termasuk aku ke?tak kot..my dress is the most simplest among others..hahaha..dah panjang aku membebel, now it's the time for pictures!!!!heeee

tengok..simple mimple kan..??huhu..

my bestie..farah syamila..cantik kan die?

fatihah n sab..

ade org kt muke kami sama..sama tak??hihi..die la madam zainun..lect plg keibuan..hehe

ni pulak kami bestie bertiga dgn madam Fazrin..lect plg comel n sporting..^_^

ni abang sy..eh,sejak bila aku ade abg?haha..ni abg kat MSU..

gila kamera..haha

with my cute mentor..mr Anton Rakhman...

with cute mommy, Saranya!!! anak die comel wooo

Madam Rasha..my Arab lecturer..

masing2 konon nak berpurdah..in sha Allah one day will be..hehe

my eye make up by kak aisha..love it so much..hihi

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...